Serena Williams in Harper’s Bazaar

0
Serena

Ik ben dol op vrouwelijk tennis … en Serena Williams is misschien een geweldige tennisspeler. Een ster … een Superster zelfs … maar ik beschouw haar niet als een vrouwelijke tennisster. Dat is gewoon de competitie waar ze in zit.


Omdat ze ook angstaanjagend is, terwijl vrouwelijke tennissers geacht worden sierlijk te zijn in korte rokjes terwijl ze ballen slaan, althans zo was het voordat Serena kwam.

Ze is een man, een jongen gekleed als een meisje, om uit te blinken in de tennissport … maar blijkbaar heeft ze, gebaseerd op haar baby maken, vrouwendelen en ze houdt ervan vrouwendingen te doen en zich als een vrouw aan te kleden en dit is het eindresultaat, dus voor de liefhebbers, geniet ervan!

Serena Williams

Serena Williams
serens
Serena Williams
Serena Williams
Serena Williams
Serena
Serena Williams serens Serena Williams Serena Williams Serena Williams Serena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *