Bridget Maasland vindt Johnny de Mol beter in bed dan André Hazes

Bridget_Maasland_Naakt

Bridget Maasland is te gast bij Johnny de Mol’s talkshow HLF8 en wordt flink aan de tand gevoeld over haar seksleven

,,Bent u Bridget Maasland, geboren 9 november 1974 te Den Haag?” Begint Johnny zijn interview, waarop de presentatrice alleen maar ‘ja’ of ‘nee’ antwoorden mag geven. Maar de volgende vragen worden gelijk een stuk pikanter. ,,Heeft u inmiddels net zoveel mannen gehad als Jeroen Pauw vrouwen?” Waarop Bridget lachend “nee!” antwoordt.

Bridget-Maasland-Naakt

Geen ware Jacob

Terwijl de presentatrice eigenlijk te gast was om over de Spice Girls te praten, onthult ze ook aan Johnny dat ze nog nooit de ware Jacob is tegengekomen. ,,Dus ik was het ook niet?” Bridget: ,,Nee.”

Bridget-Maasland-Naakt

‘Beter dan André?’

De Mol is nieuwsgierig of hij tussen de lakens beter was dan André Hazes jr.: ,,Maar was ik wel beter dan André?” Bridget: ,,Ja.” Johnny: ,,En in bed?” Bridget: ,,Ja.” Direct na haar antwoord heeft de blondine zichtbaar spijt dat ze hierop heeft gereageerd en verstopt haar gezicht achter haar handen…