Cato van der Kruk & Michelle de Koning, uitspraak voor betasten pizza bezorger

catoen michelle

Vandaag staan Cato van der Kruk & Michelle de Koning voor de rechter wegens Pizza-gate, de niet onaantrekkelijke dames bestelden een pizza en toen die bezorgd werd, besloten ze, deze jongeman even seksueel te verwennen, de bezorger voelde daar echter helemaal niets voor en vluchtte het huis uit om daarna het voorval te melden bij zijn baas en aangifte te doen bij de politie.

Opgenomen

Er schijnt een opname te zijnen daarop zou te zien dat Cato degene was die de bezorger betastte: “Dit is onze droom, dit is jouw droom”, werd er tegen de pizzabezorger gezegd.

“Hij wilde niet neuken, hij moet ontslagen worden”, kreeg de werkgever van de pizzabezorger te horen toen hij belde naar de woning om verhaal te halen over wat zijn werknemer was overkomen.

MICHELLE DE KONING

Onze mening is dat deze vrouwen, zo hard (lekker hard) mogelijk gestraft dienen te worden, zo’n voorval is toch het ergste wat je kan overkomen!

UPDATE: Cato van der Kruk & Michelle de Koning moeten allebei één dagje de cel in voor het aanranden van de bezorger. Daarnaast krijgen ze een taakstraf van van 120 (Cato) en 60 (Michelle) uur.

onlinegokgids.nl