Sexsymbool Jessica Simpson verwoest door drank en drugs

Jessica-Simpson

Jessica Simpson was vier geleden op het dieptepunt van haar leven gekomen toen ze deze schokkende foto maakte, een sexsymbool volledig verwoest door dank en drugs.

Jessica besloot om gisteren, de dag dat ze vier jaar nuchter is, een foto van haarzelf te delen toen ze op haar slechtst was. ,,Deze persoon in de vroege ochtend van 1 november 2017, is een onherkenbare versie van mezelf”, begint Jessica haar verhaal op Instagram.

Op de foto die ze daarbij deelt, is een ongelukkige vrouw te zien. Ze kijkt verdrietig en haar gezicht lijkt opgeblazen. ,,Ik wist dat ik mezelf op dit moment zou toestaan mijn licht terug te nemen. En om dat te doen, moest ik stoppen met het drinken van alcohol”, legt Jessica uit, die beschrijft dat de alcohol haar volledig uitputte.

Inmiddels is het vier jaar geleden dat ze voor het laatst alcohol heeft aangeraakt, iets waar ze erg trots op is. ,,Er is zoveel stigma rond het woord alcoholisme of het etiket van een alcoholist. Wat ik moest doen, was mijn mislukking, pijn, gebrokenheid en zelfsabotage accepteren. Het drinken was niet het probleem, maar ikzelf. Ik hield niet van mezelf. En vandaag doe ik dat wel.”

Daisy Duke

Jessica

Gelukkig gaat het nu vier jaar na dato een stuk beter met de ster die we vooral herinneren als de voluptuouse Daisy Duke in de film-remake van Dukes of Hazard.

Een recente foto van Jessica Simpson

Glory Days

Hier nog een aantal foto’s uit de oude doos van Jessica