fajah

Met een foto bewijst Fajah Lourens dat ze nog altijd op en topfit is.

Fajah Lourens behoort al geruime tijd tot de mooiste vrouwen die ons kikkerlandje rijk is. Ook met een van haar meest recente foto’s levert ze het bewijs daarvoor.

Op de strandkiek tuurt de inmiddels 40-jarige Fajah zwoel richting de zee, terwijl ze haar met zand bedekte lichaam met trots aan haar volgers toont. En die trots is terecht, want met name Fajah’s billen zijn om door een ringetje te halen.

Fajah-Lourens

Hormoonprofiel’

De reden voor die welgevormde kadetten? Snoeihard zweten in de sportschool, dat kan niet anders. Fajah is naast actrice, model, dj en mode-ontwerpster immers ook fitnessgoeroe. Maar als we het bijschrift mogen geloven komt het ook door haar ‘hormoonprofiel’.

“Hormonen hebben invloed op je lichaamsbouw”, aldus beach babe Fajah. “Door mijn hormoon profiel (oestrogeen) heb ik van nature meer vet op mijn billen en benen.” Waarvan akte.

Fajah-Lourens

‘Ik betaal alles wat je wilt als ik je kont mag likken’

Overigens leiden de foto’s die Fajah deelt op Instagram af en toe wel tot vreemde verzoekjes, zo onthulde ze laatst in een interview met Panorama.

Fajah: “Ik krijg weleens aparte Instagramvideo’s en -foto’s of voorstellen toegestuurd via een direct message. Laatst was er een berichtje waarin iemand zei: Ik betaal alles wat je wilt als ik je kont mag likken. Dat soort onzin. Ik blokkeer die mensen gewoon.”

Compliment

Hoe het is om ook als 40-jarige nog continue het stempel ‘lekker ding’ te krijgen? “Het is absoluut een compliment en natuurlijk streelt het”, legt de fitnessgoeroe uit. “Maar het voelt ook als een druk.”

Fajah: “Het is denk ik hetzelfde als een stand-up-comedian die denkt dat hij altijd maar grapjes moet maken, ook als hij vrij is. Als ik vrije tijd heb, denk ik nog steeds dat ik er altijd goed uit moet zien voor iemand. Omdat het mijn werk is. Maar het geeft me wel stress. Dat is soms vervelend. Ik heb gemerkt dat ik veel meer ontspannen ben als ik ergens in het buitenland ben waar geen Nederlanders zijn. Want anders voel ik voortdurend die druk om er goed uit te zien op het strand, anders ben ik niet geloofwaardig met mijn merk (MYKILLERBODYMOTIVATION, red). Een fitnesstrainer die zelf geen biceps heeft, zou jij daarvan aannemen hoe je je biceps moet trainen?”

Fajah-Lourens

Bron: Panorama


Bekijk de sexy vriendin van Rico Verhoeven, Klik Hier.

onlinegokgids.nl