Abbey Hoes-De mooiste vrouw van Nederland.

Abbey-Hoes

Abbey Hoes is uitgeroepen door FHM als de mooiste vrouw van Nederland. De 28-jarige actrice vindt de uitverkiezing ‘een enorme eer: Abbey vindt de uitverkiezing ‘een enorme eer: “In principe zeggen titels en prijzen me niet zoveel. Het is altijd een momentopname van een aantal mensen. Maar net als bijvoorbeeld het winnen van een Gouden Kalf is het wel een heel groot compliment. Ik geloof niet zo in winnaars, verliezers of een nummer één. Ik vind het wel onwijs lief dat ik deze titel heb gekregen, maar als ik in de spiegel kijk heb ik niet zoiets van: ‘oh yeah, daar is ze hoor: de mooiste vrouw van Nederland’.

Abbey-Hoes

Wat ons betreft een goede keuze, gefeliciteerd Abbey!

Meer Abbey Hoes zien? Klik Hier

Bekijk alle Instagrambabes HIER